Инвестирајте у будућност у Србији
Momak piše nešto na poslovnom sastanku sa mladom poslovnom ženom koja nosi naočare, a sa strane im čovek donosi papir

Промењена инвестициона клима у земљи отворила је низ могућности за улагање од стране дијаспоре у пројекте и инфраструктуру који могу бити од ширег друштвеног значаја. Поред пореских олакшица и бенефиција које постоје за повратнике и оне који одлуче да уложе у рад компанија на територији Републике Србије, имали смо прилике да повежемо инвеститоре из дијаспоре са успешним локалним талентима како би се улагачки подухвати даље развијали уз боље разумевање околности на националном трижишту које могу бити од суштинског значаја за бизнис.

Ми редовно пратимо инвестиционе прилике и пројекте који се развијају у земљи, кретања у дознакама из иностранства, као и прописе који се тичу девизног пословања и наравно повратнике који долазе са новим идејама у Србију како бисмо вама могли да будемо прва станица за све упите који се тичу улагања, али и спона са најбољим иницијативама локално.

invest-1

Персонализовани приступ

За све упите које имате у вези са инсвестирањем у Србији, слободно нам се обратите. Ми се трудимо да савети које дајемо буду персонализовани и обликовани према вашим конкретним потребама, а да истовремено дају добар увид у опште стање у земљи. Такође, пратите ову страницу за обавештења о новим пројектима који су у плану за 2021. годину а који ће се у великој мери бавити управо инвестицијама из дијаспоре.

Пишите нам

Crowdinvesting у Србији

Од скора је са радом почела нов начин за инвестирање пројеката у Србији путем цроwдинвестинг платформе Венту, са фокусом на мале и средње бизнисе које треба скалирати и подржати са инвестицијама на локалном тржишту. Платформа је замишљена као веза између предузетника и инвеститора који заједно желе да постигну велике ствари, уз подршку тима експерата који су на располагању за саветовање.

Сазнај више
invest-2

Пријави се на наш "Newsletter"