Пројекти

У наставки можете погледати преглед најбитнијих активности које спроводимо са циљем бољег повезивања са дијаспором, размене информација и знања, изградње нових мостова комуникације и ширења круга активних чланова наше растуће заједнице.

project-work

Ради од куће

Ако радите од куће, зашто не бисте радили из Србије? Са свим кључним информацијама на једном месту, наша Ради од куће страница је ту да помогне са одлуком да се вратите и радите за послодавца у иностранству на даљину, из своје земље.

Погледај сајт
project-guide

Водичи за повратнике

Повратак може бити стресан а праве информације често нису доступне на једном месту, сложене на логичан начин и смислене за кориснике – повратнике. Са идејом да Вама олакшамо доношење одлуке за повратак и помогнемо при проналажењу правих одговора на низ друштвених, административних и пословних питања која су битна за овај поступак, припремили смо посебно дизајниране Водиче који у томе могу помоћи.

Погледај водиче
project-viber

Вибер заједница дијаспора

Идеја нам је била да на једном месту окупимо припаднике дијаспоре, повратнике и шире српско друштво како би се лакше међусобно повезали и брже размењивали идеје и знања кроз нови, директан канал дигиталне комуникације. Придужите нам се.

Придружи се нашој Вибер заједници

project-podcast

Подкаст Тачка повратка

Повезујемо се са вама кроз успешне приче повратника, делимо њихова искуства и пословне подухвате у Србији и дијаспори као и све оне животне проблеме које миграција са собом повлачи у једном новом формату. Пратите нас на Јутјуб каналу.

Пратите Тачка повратка подкаст

Пријави се на наш "Newsletter"