Investirajte u budućnost u Srbiji
Momak piše nešto na poslovnom sastanku sa mladom poslovnom ženom koja nosi naočare, a sa strane im čovek donosi papir

Promenjena investiciona klima u zemlјi otvorila je niz mogućnosti za ulaganje od strane dijaspore u projekte i infrastrukturu koji mogu biti od šireg društvenog značaja. Pored poreskih olakšica i beneficija koje postoje za povratnike i one koji odluče da ulože u rad kompanija na teritoriji Republike Srbije, imali smo prilike da povežemo investitore iz dijaspore sa uspešnim lokalnim talentima kako bi se ulagački poduhvati dalјe razvijali uz bolјe razumevanje okolnosti na nacionalnom trižištu koje mogu biti od suštinskog značaja za biznis.

Mi redovno pratimo investicione prilike i projekte koji se razvijaju u zemlјi, kretanja u doznakama iz inostranstva, kao i propise koji se tiču deviznog poslovanja i naravno povratnike koji dolaze sa novim idejama u Srbiju kako bismo vama mogli da budemo prva stanica za sve upite koji se tiču ulaganja, ali i spona sa najbolјim inicijativama lokalno.

invest-1

Personalizovani pristup

Za sve upite koje imate u vezi sa insvestiranjem u Srbiji, slobodno nam se obratite. Mi se trudimo da saveti koje dajemo budu personalizovani i oblikovani prema vašim konkretnim potrebama, a da istovremeno daju dobar uvid u opšte stanje u zemlјi. Takođe, pratite ovu stranicu za obaveštenja o novim projektima koji su u planu za 2021. godinu a koji će se u velikoj meri baviti upravo investicijama iz dijaspore.

Pišite nam

Crowdinvesting u Srbiji

Od skora je sa radom počela nov način za investiranje projekata u Srbiji putem crowdinvesting platforme Ventu, sa fokusom na male i srednje biznise koje treba skalirati i podržati sa investicijama na lokalnom tržištu. Platforma je zamišlјena kao veza između preduzetnika i investitora koji zajedno žele da postignu velike stvari, uz podršku tima eksperata koji su na raspolaganju za savetovanje.

Сазнај више
invest-2

Prijavi se na naš Newsletter