Investirajte u Srbiji

Promenjena investiciona klima u zemlji otvorila je brojne mogućnosti za ulaganje od strane dijaspore u projekte i infrastrukturu koji mogu imati širi društveni značaj ali i direktan uticaj na privredu zemlje.

Pored poreskih olakšica i beneficija koje postoje za povratnike i one koji odluče da ulože u rad kompanija na teritoriji Republike Srbije, stvaraju se prilike da se investitori iz dijaspore povežu sa uspešnim lokalnim talentima kako bi se ulagački poduhvati dalje razvijali uz bolje razumevanje okolnosti na domaćem trižištu koje mogu biti od suštinskog značaja za biznis.

  1. Bez obzira na to da li tražite da uložite u biznise koji već postoje ili da osnujete nešto svoje – razumevanje poslovne klime je ključno za donošenje odluke o tome da li počinjete investiraje ili ne.

Dodatno, o promenama na bolje govori i činjenica da je od skoro je sa radom počeo jedan nov način za investiranje projekata u Srbiji putem crowdinvesting platforme Ventu, sa fokusom na male i srednje biznise koje treba skalirati i podržati sa investicijama na lokalnom tržištu. Platforma je zamišljena kao veza između preduzetnika i investitora koji zajedno žele da postignu velike stvari, uz podršku tima eksperata koji su na raspolaganju za savetovanje.

Možda se Vaša prilika krije među podržanim projektima, ili ideja koju ste oduvek želeli sada može da se implementira u Srbiji – mogućnosti su otvorene. Za personalizovane savete oko investiranja slobodno nas možete kontaktirati.

poslovni vodic