Projekti

U nastavki možete pogledati pregled najbitnijih aktivnosti koje sprovodimo sa cilјem bolјeg povezivanja sa dijasporom, razmene informacija i znanja, izgradnje novih mostova komunikacije i širenja kruga aktivnih članova naše rastuće zajednice.

projects-hero
project-work

Radi od kuće

Ako radite od kuće, zašto ne biste radili iz Srbije? Sa svim klјučnim informacijama na jednom mestu, naša Radi od kuće stranica je tu da pomogne sa odlukom da se vratite i radite za poslodavca u inostranstvu na dalјinu, iz svoje zemlјe.

Pogledaj sajt
project-guide

Vodiči za povratnike

Povratak može biti stresan a prave informacije često nisu dostupne na jednom mestu, složene na logičan način i smislene za korisnike – povratnike. Sa idejom da Vama olakšamo donošenje odluke za povratak i pomognemo pri pronalaženju pravih odgovora na niz društvenih, administrativnih i poslovnih pitanja koja su bitna za ovaj postupak, pripremili smo posebno dizajnirane Vodiče koji u tome mogu pomoći.

Pogledaj vodiče
project-viber

Viber zajednica dijaspora

Ideja nam je bila da na jednom mestu okupimo pripadnike dijaspore, povratnike i šire srpsko društvo kako bi se lakše međusobno povezali i brže razmenjivali ideje i znanja kroz novi, direktan kanal digitalne komunikacije. Pridužite nam se.

Pridruži se našoj Viber zajednici

project-podcast

Podkast Tačka povratka

Povezujemo se sa vama kroz uspešne priče povratnika, delimo njihova iskustva i poslovne poduhvate u Srbiji i dijaspori kao i sve one životne probleme koje migracija sa sobom povlači u jednom novom formatu. Pratite nas na Jutjub kanalu.

Pratite Tačka povratka podkast

Prijavi se na naš Newsletter