Tačka povratka - Vodiči za povratnike

Povratak u Srbiju ujedno je i novi početak, novi izazov i nova prilika.

Lični vodič

Povratak je složena odluka koja zavisi od mnogo različitih faktora koji su Vama važni. Ipak, svaka velika promena mnogo je jednostavnija kada imate plan i podršku za postupke i aktivnosti koje Vam predstoje.

Vrlo je moguće da život u Srbiji nije isti kao što ga Vi znate ili ga se sećate, ali uz strpljenje i prave informacije možete naći rešenje za svaku moguću dilemu. Lični vodič sadrži uputstva koje Vam mogu pomoći oko administracije, pronalaska posla i doma, kao i izgradnje zajednice ljudi sa kojima delite iste vrednosti i interesovanja.

Pročitajte više

Poslovni vodič

U mnogim sferama, poslovne prilike u Srbiji su znatno napredovale. Znanje i iskustvo koje ste stekli u inostranstvu može biti korisno da doprinesete svojoj zemlji, kao i da omogućite udoban život.

Poslovni vodič upoznaće Vas sa biznis okruženjem i načinima kako da svoju karijeru nastavite u Srbiji. Ovde će Vam biti pojašnjene administrativne procedure i terminologija, kako biste mogli uspešno da sarađujete sa domaćim firmama, započnete posao, radite kao nomad ili investirate u svojoj zemlji.

Pročitajte više